Despre noi

Oferim servicii în domeniul protecţiei mediului: bilanţuri de mediu, studii de evaluare a impactului de mediu, studii de evaluare a riscului, rapoarte de mediu, rapoarte de amplasament, rapoarte de securitate.

Despre noi

SC Enviromep SRL este o societate cu capital romanesc, privată şi independentă, înfiinţată în anul 2011 de o echipă de ingineri şi specialişti în protecţia mediului, care ofera servicii de consultanta de mediu, oferind soluţii profesionale, optime şi rapide la problemele de mediu, prin servicii moderne, complete şi durabile.


Oferim clienţilor noştri posibilitatea de a îmbunătăţii performanţa de mediu, optimiza procesele şi reduce riscurile şi impacturile negative asupra mediului.

 

Echipa noastră cuprinde experţi din domeniul protecţiei mediului (ingineri în protecţia mediului, ecologi, experţi biologi, botanişti, zoologi, ingineri silvici), cu o vastă experienţă în elaborarea documentelor necesare obţinerii diferitelor acorduri de mediu.


Societatea este atestată de Ministerul Mediului pentru toată gama de lucrari şi servicii în domeniul protecţiei mediului: bilanţuri de mediu, studii de evaluare a impactului de mediu, studii de evaluare a riscului, rapoarte de mediu, rapoarte de amplasament, rapoarte de securitate, fiind înregistrată la poziţia 431/2011 în Registrul Naţional al Evaluatorilor de Mediu.